opc_loader

Menu

Teardrop urn in Brons- en goudkleur (2300ml)

Artikelnr: A581

Deze urn is het grootste formaat van de Teardrop urnen collectie in Bronskleur met een gehamerd goudkleurig vlak. Het is een exacte copie van zijn kleinere broertjes, bij plaatsing in huis is dit een onopvallend maar prachtig gedenkteken. Deze urn heeft een inhoud van 2300ml en is 27cm hoog. Let wel, de inhoud van deze design urn is vaak niet voldoende voor een complete asbestemming, de urn is meer symbolisch voor een plaatsing binnenshuis.

405,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
messing
Inhoud
2300ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=27cm

Teardrop urn in Bronskleur met gehamerd en goudkleurig vlak.

Deze messing urn symboliseert de traan welke onlosmakelijk is verbonden aan de emotie bij een afscheid. De handmatig vervaardigde Teardrop urn kenmerkt zich door een fraaie vormgeving en vakkundige afwerking. Ze zijn niet direct als urn herkenbaar en daardoor ideaal voor een gedenkplek in huis. 

Deze grootste Teardrop urn is bronskleurig en heeft een gehamerd goudkleurig vlak. Het vullen van deze urn is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde is een schroefdop opening welke is afgeschermd met vilt. Indien gewenst plaatsen wij graag voor u een deel van de asbestemming in deze Teardrop urn vervaardigd door LoveUrns.

Om de duurzaamheid van de kwaliteitsproducten te garanderen wordt ieder product voorzien van GlossCoat™-technologie. Dit is een unieke laklaag die de urn beschermd en tegelijkertijd voorziet van een glanzende afwerking.  De originele LoveUrns herkent u aan het goudkleurige hologram stickertje aan de onderzijde.
 

D E T A I L S
formaat H=27cm
inhoud 2300ml

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Teardrop urn in Brons- en goudkleur (2300ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Teardrop urn in Brons- en goudkleur (2300ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: