opc_loader

Menu

 

Uw bestelling bij Gedenkartikelen Zeeland geleverd door PostNL

Bij Gedenkartikelen worden alle orders met zorg en aandacht voor verzending verwerkt. Wij zijn ons bewust van de emotionele waarde en gebruiken daarom uitsluitend professionele partners voor verzending. Voor de verpakking streven wij naar hergebruik van materialen zodat het milieu wordt gespaard. 
 

Voor verzending binnen Nederland en naar België hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag. Alle pakketten zijn verzekerd voor transportschade en met handtekening voor ontvangst verstuurd.

Verzendkosten bij Gedenkartikelen
Bij levering in Nederland
- uw bestelling tot 75 Euro € 4,50
- uw bestelling vanaf 75 Euro € 0,00
Bij levering in Belgie
- uw bestelling tot 99 Euro € 6,50
- uw bestelling vanaf 99 Euro € 0,00

Betreft de bezorging:

  • Wij bezorgen onze gedenkartikelen in heel Nederland en België.
  • Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m zaterdag; bezorgen op zondag en feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Een Track-Trace bericht wordt u voorafgaand toegezonden met pakketnummer en bezorginformatie.
  • Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket - indien toegestaan - afgeleverd bij de buren.
  • Lukt dit niet, dan gaat het pakket direct naar het dichtstbijzijnde PostNL-afhaalpunt.
    U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaal locatie beschikbaar.
  • Bezorgtijden tussen 09.00 en 21.00 uur.
  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw bestelling in de avond wordt bezorgd.


Waarom geen gratis verzending ?
Dit is heel eenvoudig: PostNL verzend niet gratis. 
Uw bestelling is door vakmensen met passie vervaardigd en zorgvuldig verpakt voor verzending naar de familie. Uw pakketzending is verzekerd voor transportschade en met handtekening voor ontvangst verzonden. Bij PostNL is het basis tarief binnen Nederland voor een pakketje vanaf € 7.65 (prijsindex 2023). 

De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. 
We kunnen onze gedenkartikelen best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen (!)

Wij rekenen een kleine bijdrage voor verzending afhankelijk van het orderbedrag, uw bestelling kunt u ook afhalen op ons kantoor adres op Colijnsplaat (Zeeland).


Retourneringen:
Ondanks onze goede zorgen kan het voorkomen dat uw bestelling niet is wat u had verwacht. Bijvoorbeeld een verkeerde kleur urn of een te groot of te klein formaat. De wet schrijft voor dat u een bestelling kunt retourneren binnen 2 weken na levering. Mocht u hiervan gebruik maken, dan vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice.
Er zijn echter wel beperkingen in ons assortiment, speciaal voor u vervaardigde producten zijn uitgesloten. Bijvoorbeeld een gedenksieraad met vingerafdruk van uw dierbare, een glasreliek met delen crematie-as of een urn welke door u is gevuld met crematie-as. Deze gedenkartikelen kunnen wij , met respect naar de familie , niet meer plaatsen in onze showroom of opnieuw verkopen aan Derden. 

Bij een retourzending adviseren wij u nadrukkelijk het gedenkartikel zorgvuldig in te pakken en zo mogelijk gebruik te maken van de originele verpakking. Gedenkartikelen welke zijn beschadigd door transport nemen wij niet in ontvangst. De retourkosten zijn geheel voor uw rekening. 

Wij zijn u graag van dienst.