opc_loader

Menu

Design urn in grijs keramiek met zilverkleurig hart (3800ml)

Artikelnr: UTP46-grijs

Design urn met hart in zilverkleur, een mooi en nieuw model urn van keramiek met een grijze kleur. Deze urn heeft een ruime inhoud van 3800ml en is hoog 30cm. Dat maakt deze urn geschikt voor een complete asbestemming. De urn wordt aan de onderzijde afgesloten met een keramiek dekseltje. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

279,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
21x30cm
Materiaal
keramiek
Inhoud
3800ml

Keramiek design urn in grijs met hart in zilverkleur.

Een nieuw model urn bij Gedenkartikelen in een mooie grijze kleur. Deze keramiek urn heeft een zilverkleurig Hart wat past bij de herinnering aan uw dierbaren. De urn is hoog 30cm en heeft een ruime inhoudsmaat van 3800ml. Dat maakt de urn geschikt voor een asbestemming van een volwassene van ongeveer 115kg. Deze urn is ook leverbaar in de kleur blauw met een hartje in goudkleur.

De urn staat stevig op een vlakke onderzijde wat tevens de opening is van de urn, de onderzijde heeft een keramiek deksel waarmee de urn wordt afgesloten. Dit dekseltje dient gelijmd te worden zodat de asbestemming voor eeuwig wordt afgesloten.

Gravering:
Deze keramiek urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, houdt u rekening met extra levertijd, het gravering wordt gedaan door zeer vakkundige mensen en niet bij een schoenmaker. Prijsindicatie: vanaf € 50,-

Bij een bezoek aan onze showroom in Zeeland zijn wij u hiermee graag en kosteloos van dienst.
 

D E T A I L S
formaat urn 21x30cm
inhoud 3800ml
materiaal keramiek

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Design urn in grijs keramiek met zilverkleurig hart (3800ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Design urn in grijs keramiek met zilverkleurig hart (3800ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Design urn in grijs keramiek met zilverkleurig hart (3800ml)