opc_loader

Menu

Fotolijst Quinn 12x18cm met asbuisje: Zwart

Artikelnr: 6094

Fotolijst 12x18cm met glazen asbuis / mini urn

Een Plexiglas fotokader met een asbuisje van glas. Het fotokader wordt gesteund met 2 pootjes aan de achterzijde , hierbij kunt u kiezen voor een horizontale of verticale presentatie. De fotolijst Quinn meet 12x18cm en heeft een zwarte achtergrond.

120,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
plexiglas + aluminum
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
12x18cm

Fotokader Quinn 12x18cm met asbuisje: Zwart.

De Quinn is een modern fotokader van plexiglas, gecombineerd met een asbuisje van glas. Het fotokader is geschikt voor een horizontale of verticale plaatsing, de twee pootjes kunt u naar keuze bevestigen aan de korte of lange zijde van het fotokader. De fotolijst Quinn heeft op elke hoek een inbusschroef voor een eenvoudige en degelijke montage, een inbussleutel wordt natuurlijk bijgeleverd.

Dit fotokader beschikt over een klein asbuisje, dit asbuisje is gemaakt van glas en doorzichtig. U kunt dit kleine urntje eenvoudig voorzien van een hoeveelheid crematie-as, een haarlok of een stukje kleding als tastbaar aandenken aan uw dierbare. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij een bezoek aan onze showroom in Zeeland.

Het moderne fotokader met mini urn past in elk interieur, u kunt hierbij kiezen voor een transparante achtergrond of een zwarte achtergrond.
 

D E T A I L S
formaat fotokader 12x18cm
materiaal plexiglas

contactinformatie

Fotolijst Quinn 12x18cm met asbuisje: Zwart heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fotolijst Quinn 12x18cm met asbuisje: Zwart

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: