opc_loader

Menu


Gedenkartikelen Zeeland

Wij nodigen onze klanten graag uit voor een beoordeling van onze diensten. Qshops is hierin onze partner en verzorgd de registratie.


Over het Qshops keurmerk en Gedenkartikelen.

Alle bij het QSHOPS keurmerk aangesloten webwinkels committeren zich aan strenge regels en voorwaarden zodat u als consument altijd:
•  Veilig en zeker kunt betalen
•  Weet met wie u zaken doet en bij welk bedrijf u winkelt
•  Uw privacygegevens veilig zijn
•  Gebruik kunt maken van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
•  Zeker bent dat de aangesloten webwinkel zich houdt aan de gedragscode en alle regels worden nageleefd.


Qshops keurmerk, onafhankelijk en erkend sinds 2005.
Er zijn de laatste jaren veel keurmerken op de Nederlandse markt gekomen, ook voor online webwinkels. Deze keurmerken zijn niet allen betrouwbaar, laat staan dat ze zich houden aan de strenge wet- en regelgeving en juridische EU-richtlijnen. Het Qshops keurmerk is de Brancheorganisatie voor Nederlandse thuiswinkels die producten en diensten online verkopen en bestaat als onafhankelijke organisatie sinds 2005. Hiermee is Qshops keurmerk samen met het Thuiswinkel keurmerk het oudste en meest bekende keurmerk in Nederland. De toetsing en certificering van webwinkels zijn bij het Qshops keurmerk geheel onafhankelijk en zijn ondergebracht in de Stichting Qshops Keurmerk.

Alle aangesloten webwinkels bij Qshops voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Daarnaast hanteert Qshops een gedragscode die dient te worden nageleefd door alle aangesloten webwinkels. Qshops keurmerk is een officieel erkend en goedgekeurd keurmerk. Wij hebben de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie en is met de hoogst mogelijke score beoordeeld met rapportcijfer 10.
 

Qshops webwinkel KeurmerkHeeft u vragen of opmerkingen over dit keurmerk? Neem dan contact met Qshops via de contactpagina.