opc_loader

Menu

Teardrop urn in Brons- en goudkleur (400ml)

Artikelnr: P581

Deze urn is het midden formaat van de Teardrop collectie en heeft een goudkleurig gehamerd vlak. Het is een exacte copie van zijn grotere of kleine broertje en kunnen als set een onopvallende gedenkplaatsje in huis krijgen. Deze urn heeft een inhoud van 400ml en is 15cm hoog. Deze kleinere urnen worden vaak gebruikt om de crematie-as te verdelen onder de familieleden. 

172,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
H=15cm
Materiaal
messing
Inhoud
400ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten

Teardrop urn in Bronskleur met gehamerd goudkleurig vlak.

Deze messing urn symboliseert de traan welke onlosmakelijk is verbonden aan de emotie bij een afscheid. De met d hand verveerdigde Teardrop urn kenmerkt zich door een fraaie vormgeving en vakkundige afwerking. Ze zijn niet direct als urn herkenbaar en daardoor ideaal voor een gedenkplaatsje in huis. 

Deze Teardrop urn uit de LoveUrns collectie is Brons van kleur en heeft een mooi gehamerd goudkleurig vlak. Het vullen van deze urn is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde is een schroefdop opening welke is afgeschermd met vilt. Indien gewenst plaatsen wij graag voor u een deel van de asbestemming in deze urn met 400ml inhoud.

Om de duurzaamheid van de kwaliteitsproducten te garanderen wordt ieder product voorzien van GlossCoat™-technologie. Dit is een unieke laklaag die de urn beschermd en tegelijkertijd voorziet van een glanzende afwerking. 

De originele LoveUrns herkent u aan het goudkleurige hologram stickertje aan de onderzijde.
 

D E T A I L S
formaat H=15cm
inhoud 400ml

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Teardrop urn in Brons- en goudkleur (400ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Teardrop urn in Brons- en goudkleur (400ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Teardrop urn in Brons- en goudkleur (400ml)