opc_loader

Menu


Over Gedenkartikelen

Een keuze maken voor een urn of gedenksieraad is niet eenvoudig. Gedenkartikelen worden gemaakt van uiteenlopende materialen zoals glas, hout, keramiek, marmer, messing en diverse edelmetalen. Wij kunnen ons voorstellen dat u goed geïnformeerd wilt worden over ons ruime assortiment en de service welke wij u bieden. 
Wij zijn 15 jaar begonnen als uitvaartondernemer in Rotterdam, al deze jaren hebben wij ons altijd verbaasd over de exceptionele prijzen die gevraagd worden bij Crematoria en Begraafplaatsen voor gedenkartikelen, alsof er nog niet genoeg is verdiend bij de uitvaart.

Een crematorium is gastheer voor de familie en draagt zorg voor een prettige ontvangst bij de plechtigheid.

Het winkeltje spelen op een moment dat de nabestaanden kwetsbaar zijn is een bedenkelijke zaak.
- “Een extra zakje crematie-as voor de nabestaanden voor 35 Euro" 
- “het vullen van een assieraad” of 
- “het plaatsen van de crematie-as in een urn voor 40 Euro".  

Wat kunnen wij u bieden
In de vele jaren hebben wij een goede relatie opgebouwd met vele kunstenaar, importeurs en fabrikanten. Veel gedenkartikelen zoals gedenksieraden worden vervaardigd door een edelsmid zo ook voor glasobjecten waar een glasblazer zijn creativiteit benut. Heeft u een keuze gemaakt uit onze catalogus of op onze website, dan zijn wij u natuurlijk ook van dienst met de gehele as afhandeling.
Wij beschikken over de mogelijkheid om de gekozen urn of gedenksieraad te vullen met de crematie-as van uw dierbare. Het is vaak mogelijk dat u hierop kunt wachten met een kopje koffie, een afspraak kunt u eenvoudig telefonisch maken via onze Klantenservice of maak gebruik van ons Contact formulier.

Klantenservice: +31 (0)113 - 28 83 87
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur
Op maandag gaan wij vaak op bezoek bij klanten en leveranciers, soms zijn wij daarom wat minder goed telefonisch bereikbaar.

Retour envelop + gripzakje
Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel.

Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retourenvelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. 
Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over,  dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van bedel, glasreliek of urn.

1) Hoe weet ik welke armband mij het beste past ?
2) Wat is een goede armbandlengte voor een strakke of juist een losse armband ?

In onze online winkel vindt u heel veel armbanden.
Prachtige armbanden van leer met een vingerafdruk of askamer, een bedel van glas voor een Pandora armband of een mooie schakelarmband met een askamer.
Vraag je je wel eens af of de gedenksieraden van Gedenkartikelen Zeeland jou passen? Daar kun je heel makkelijk achter komen.

MEET JE POLS OP EN VOEG DAAR EEN AANTAL CENTIMETERS AAN TOE.

Het meten van je pols gaat het makkelijkst met behulp van een flexibele meetlint uit de box met naaigarnituren.
Sla deze meetlint om je pols, net achter het knokkeltje. De omtrek die je meet is je polsmaat.
Daarna tel je afhankelijk van het gewenste draagcomfort een aantal centimeter bij deze lengte op.
Voor een nauw sluitende armband is dat 15mm, voor een normaal zittende armband 20mm of voor een lekker ruim zittende armband 30mm (of meer).
 

indicatie draagcomfort
strak gedragen polsomtrek +15mm
normaal gedragen polsomtrek +20mm
losjes gedragen polsomtrek +30mm