opc_loader

Menu

Teardrop urn in Antraciet met zilverkleur (2300ml)

Artikelnr: A580

Deze urn is het grootste formaat van de Teardrop urnen collectie in Antraciet met een zilverkleurig vlak. Het is een exacte copie van zijn kleinere broertjes, bij plaatsing in huis is dit een onopvallend maar prachtig gedenkteken. Deze urn heeft een inhoud van 2300ml en is 27cm hoog. Let wel, de inhoud van deze design urn is vaak niet voldoende voor een complete asbestemming, de urn is meer symbolisch voor een plaatsing binnenshuis.

405,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
messing
Inhoud
2300ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=27cm

Teardrop urn in Antraciet met zilverkleurig vlak.

Deze messing urn symboliseert de traan welke onlosmakelijk is verbonden aan de emotie bij een afscheid. De handmatig vervaardigde Teardrop urn kenmerkt zich door een fraaie vormgeving en vakkundige afwerking. Ze zijn niet direct als urn herkenbaar en daardoor ideaal voor een gedenkplek in huis. 

Deze grootste Teardrop urn is antraciet van kleur en heeft een gematteerd zilverkleurig vlak. Het vullen van deze urn is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde is een schroefdop opening welke is afgeschermd met vilt. Indien gewenst plaatsen wij graag voor u een deel van de asbestemming in deze Teardrop urn vervaardigd door LoveUrns.

Om de duurzaamheid van de kwaliteitsproducten te garanderen wordt ieder product voorzien van GlossCoat™-technologie. Dit is een unieke laklaag die de urn beschermd en tegelijkertijd voorziet van een glanzende afwerking. 

De originele LoveUrns herkent u aan het goudkleurige hologram stickertje aan de onderzijde.
 

D E T A I L S
formaat H=27cm
inhoud 2300ml

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Teardrop urn in Antraciet met zilverkleur (2300ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Teardrop urn in Antraciet met zilverkleur (2300ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: