opc_loader

Menu

Ring in zilver met 2 strakke lijnen met crematie-as

Artikelnr: U021

Ring in zilver met open askamer

Zilveren ring met open askamer aan de bovenzijde. Bij deze ring met 2 strakke lijnen worden deeltjes crematie-as gemengd met Resin en uitgehard met UV-licht. Bij dit gedenksieraad kunt u niet zelf de crematie-as plaatsen, dat verzorgd de edelsmid. De ring is 6mm breed en leverbaar vanaf 159 Euro

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Formaat gedenksieraad

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Ring in zilver met open askamer.

Deze zilveren ring heeft een Open askamer aan de bovenzijde. De crematie-as wordt aangebracht in de 2 lijnen op het afgevlakte deel van de elring. Speciale hars is hierbij door de edelsmid gemengd met een kleine hoeveelheid crematie-as en uitgehard met UV-licht. Het resultaat is een prachtige, glad afgewerkte inhoud van de beide askamers met zichtbare deeltjes crematie-as

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 925 zilver
breedte small 6mm
dikte ring 1.5mm
ringmaten 16 t/m 22mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ring in zilver met 2 strakke lijnen met crematie-as heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver met 2 strakke lijnen met crematie-as
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver met 2 strakke lijnen met crematie-as