opc_loader

Menu

Ring met overdwars motief en vlakje met open askamer.

Artikelnr: U177

Ring met overdwars motief en vlakje met open askamer.

Zilveren ring met open askamer aan de bovenzijde. Deze ring heeft een kleine askamer op een afgevlakt deel, hierin worden deeltjes crematie-as gemengd met Resin en uitgehard met UV-licht. Bij dit gedenksieraad kunt u niet zelf de crematie-as plaatsen, dat verzorgd de edelsmid. De ring is 3mm breed en leverbaar vanaf 119 Euro

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

119,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Ring met overdwars motief en vlakje met open askamer.

Deze zilveren ring heeft een Open askamer aan de bovenzijde. De crematie-as wordt aangebracht in het kleine kader op het afgevlakte deel van de ring. Speciale hars is hierbij door de edelsmid gemengd met een kleine hoeveelheid crematie-as en uitgehard met UV-licht. Het resultaat is een prachtige en glad afgewerkte inhoud van askamer met zichtbare deeltjes crematie-as

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 925 zilver
breedte 3mm
dikte ring 2.5mm
ringmaten 16 t/m 19.5mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ring met overdwars motief en vlakje met open askamer. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring met overdwars motief en vlakje met open askamer.
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring met overdwars motief en vlakje met open askamer.