opc_loader

Menu

As ring in geelgoud 5 / 7 mm met gesloten askamer + zirkonia

Artikelnr: D018

Design ring in geelgoud met Gesloten askamer

Gouden ring met een gesloten askamer + zirkonia. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad. De ring is naar keuze 5 of 7mm breed en leverbaar vanaf 1.079 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Formaat gedenksieraad

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

1.079,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
Tekst + gravure
Formaat
breed 5 of 7mm
Materiaal
14k geelgoud

Design ring met spleet met steen en dichte askamer bovenin de ring.

Deze geelgouden ring heeft een gesloten askamer met een mooie zirkonia geplaatst in de spleet . Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen in de gouden ring. 

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Zirkonia
Deze ring heeft 1x een zirkonia geplaatst geklemd tussen de beide ringhelften, optioneel is ook mogelijk een diamant, robijn of saffier.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.
 

  • Deze ring is ook leverbaar in Sterling zilver.
     
D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
breedte medium 5mm
breedte large 7mm +€275
zirkonia 1x
ringmaat 16 t/m 21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

As ring in geelgoud 5 / 7 mm met gesloten askamer + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
As ring in geelgoud 5 / 7 mm met gesloten askamer + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor As ring in geelgoud 5 / 7 mm met gesloten askamer + zirkonia