opc_loader

Menu

Zwarte Edelstalen zegelring met open askamer

Artikelnr: U174

Zwarte edelstalen zegelring met askamer.

Ring met open askamer aan de bovenzijde. Deze zegelring van zwart edelstaal heeft een strakke lijn voor de askamer. Hierbij is crematie-as gemengd met Resin en uitgehard met UV-licht. De ring is leverbaar in een beperkt aantal ringmaten vanaf 119 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Speciale ringmaten

Tekstgravure

119,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 10mm
Materiaal
edelstaal

Zegelring van zwart edelstaal met open askamer.

Deze zwarte ring heeft een Open askamer aan de bovenzijde. De crematie-as wordt aangebracht in de smalle lijn, hierbij is speciale hars door de edelsmid gemengd met een kleine hoeveelheid crematie-as en uitgehard met UV-licht. Het resultaat is een prachtige, glad afgewerkte inhoud van de askamer met zichtbare deeltjes crematie-as

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal edelstaal
breedte 10mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Zwarte Edelstalen zegelring met open askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zwarte Edelstalen zegelring met open askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Zwarte Edelstalen zegelring met open askamer