opc_loader

Menu

Hart urnen van keramiek in goudkleur in 3 formaten

Artikelnr: utp54

Hart urnen van keramiek in drie formaten leverbaar. Dit tedere hartje in Gold (goudkleur) is leverbaar in drie formaten, zo kunt u de crematie-as in zijn geheel plaatsen in de grote urn van 4500ml of delen met familie leden in een hart van 1000ml of in een mini urn met 40ml inhoud.

Formaat urn

75,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
naar keuze
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
naar keuze

Hart urnen van keramiek: Gold.

De Hart urnen van keramiek zijn leverbaar in drie formaten. Het zijn mooie en tedere urnjes met elk een eigen inhoud naar keuze. Aan de onderzijde is een kleine opening voor het plaatsen van een symbolische hoeveelheid crematie-as. Het hartje is leverbaar in wit en goudkleur.

De Hart urnen collectie worden elk handmatig vervaardigd. U bent verzekerd van een uniek exemplaar met een eigen karakter. De afwijkingen in grootte, vorm of kleurpatina bepalen de uniekheid van elke urn. Voor het plaatsen van de asbestemming is Gedenkartikelen Zeeland u graag en kosteloos van dienst, u bent welkom in onze kleine showroom in Zeeland.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
small 7x6cm / 40ml
medium 18x17cm / 1000ml
large 30x27cm / 4500ml

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Hart urnen van keramiek in goudkleur in 3 formaten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hart urnen van keramiek in goudkleur in 3 formaten
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hart urnen van keramiek in goudkleur in 3 formaten