opc_loader

Menu

Vlinder urn Atalanta met rood-bruine tinten + witte vlekken

Artikelnr: VL-Atalanta

De Atalanta is een Vlinder urn van hout en volledig handgemaakt met overwegend zwart/bruine en witte vlekken en een oranje band. In het lijfje is een ruimte voor het bewaren van ongeveer 3ml crematie-as, een klein briefje met een persoonlijke boodschap of een haarlok. De handgemaakte vlinder wordt geleverd inclusief sokkel van natuursteen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveerplaatje

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
hout + natuursteen
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
160x120mm

Urn Atalanta met rood-bruine vleugels met witte vlekken.

De Atalanta komt ook veel voor in Noord Europa. De vlinder kan nog tot laat in de herfst gezien worden, soms zelfs op zonnige winterdagen. Elk jaar komen er veel van deze vlinders naar Noord Europa gevlogen vanuit het zuiden om zich voort te planten. In het lijfje van de vlinder is een ruimte voor het bewaren van ongeveer 3ml crematie-as, een klein briefje met een persoonlijke boodschap of een haarlok. Deze vlinder urn is volledig handgemaakt van hout én met de hand geschilderd door een kunstenaar.

De urn vlinder Atalanta is geplaatst op een sokkeltje van natuursteen, deze sokkel is optioneel te voorzien van een kleine tekst op 1 zijde. Denkt u hierbij aan een naam en/of een datum. De tekst kunt u opgeven in het tekstveld bij uw bestelling. De gravering wordt gemaakt op een speciaal aluminium plaatje en bevestigd op de voorzijde, let wel, dit kost wat meer levertijd.

De gedetaillerde foto van de rood-bruine Atalanta vlinder geeft u een indruk van de askamer in het lijfje van de Vlinder urn.
 

D E T A I L S
formaat 160x120mm
materiaal hout + natuursteen

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Vlinder urn Atalanta met rood-bruine tinten + witte vlekken heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Vlinder urn Atalanta met rood-bruine tinten + witte vlekken
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Vlinder urn Atalanta met rood-bruine tinten + witte vlekken