opc_loader

Menu

Vlinder urn Icarusblauwtje met blauw-witte vleugels

Artikelnr: VL-Blauwtje

De Blauwtje is een Vlinder urn van hout en volledig handgemaakt. In het lijfje is een ruimte voor het bewaren van ongeveer 3ml crematie-as, een klein briefje met een persoonlijke boodschap of een haarlok. De handgemaakte vlinder wordt geleverd inclusief sokkel van natuursteen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveerplaatje

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
hout + natuursteen
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
125x120mm

Urn Icarusblauwtje met blauwe vleugels

Het Icarusblauwtje is het meest voorkomende blauwtje, houdt van kruidenrijke graslanden. De mannetjes vlinders zijn helderblauw, de vrouwtjes hebben een bruinachtige voorvleugel. In het lijfje van de vlinder is een ruimte voor het bewaren van ongeveer 3ml crematie-as, een klein briefje met een persoonlijke boodschap of een haarlok. Deze vlinder urn is volledig handgemaakt van hout én met de hand geschilderd door een kunstenaar.

De urn Icarus Blauwtje is geplaatst op een sokkeltje van natuursteen, deze sokkel is optioneel te voorzien van een kleine tekst op 1 zijde. Denkt u hierbij aan een naam en/of een datum. De tekst kunt u opgeven in het tekstveld bij uw bestelling. De gravering wordt gemaakt op een speciaal aluminium plaatje en bevestigd op de voorzijde, let wel, dit kost wat meer levertijd.

De gedetailleerde foto van de blauwe Icarus vlinder geeft u een indruk van de askamer in het lijfje van de Vlinder urn.
 

D E T A I L S
formaat vlinder 125x120mm
materiaal hout + natuursteen

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Vlinder urn Icarusblauwtje met blauw-witte vleugels heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vlinder urn Icarusblauwtje met blauw-witte vleugels

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: