opc_loader

Menu

Vlinder urn Koningsmantel met rode vleugels en witte randen

Artikelnr: VL-Koningsmantel

De Koningsmantel is een Roodachtige vlinder van hout en volledig handgemaakt. In het lijfje is een ruimte voor het bewaren van ongeveer 3ml crematie-as, een klein briefje met een persoonlijke boodschap of een haarlok. De handgemaakte vlinder wordt geleverd inclusief sokkel van natuursteen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveerplaatje

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
160x120mm
Materiaal
hout + natuursteen
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt

Urn Koningsmantel met rode vleugels en witte randen.

De koningsmantelvlinder wordt ook wel de rouwmantel vlinder genoemd. Deze vlinder komt zelden voor in Nederland en België. In het lijfje van de vlinder is een ruimte voor het bewaren van ongeveer 3ml crematie-as, een klein briefje met een persoonlijke boodschap of een haarlok. Deze vlinder urn is volledig handgemaakt van hout én met de hand geschilderd door een kunstenaar.

De urn Koningsmantel is geplaatst op een sokkeltje van natuursteen, deze sokkel is optioneel te voorzien van een kleine tekst op 1 zijde. Denkt u hierbij aan een naam en/of een datum. De tekst kunt u opgeven in het tekstveld bij uw bestelling. De gravering wordt gemaakt op een speciaal aluminium plaatje en bevestigd op de voorzijde, let wel, dit kost wat meer levertijd.

De gedetailleerde foto van de rood-witte Koningsmantel vlinder geeft u een indruk van de askamer in het lijfje van de Vlinder urn.
 

D E T A I L S
formaat vlinder 160x120mm
materiaal hout + natuursteen

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Vlinder urn Koningsmantel met rode vleugels en witte randen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vlinder urn Koningsmantel met rode vleugels en witte randen

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: