opc_loader

Menu

Urn Rainbow in drie formaten leverbaar

Artikelnr: db-urn-glas-rainbow

Rainbow Urn van glas

Deze Rainbow urn wordt in opdracht vervaardigd door een Nederlandse glasblazer. Een uniek rond gevormde urn, leverbaar in verschillende formaten met inhoud. De vulopening voor het plaatsen van de asbestemming is aan de onderzijde aangebracht. Elk exemplaar is uniek en vrij uit de hand gevormd van glas en kent een levertijd van ca. 6 weken.

Formaat urn

325,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
glas
Inhoud
naar keuze
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
naar keuze

Urn Rainbow van glas in drie formaten leverbaar.

De Rainbow is een eigen creatie van onze meester glasblazer. De urn wordt vrij uit de hand gevormd, dat betekend dat elk exemplaar uniek is. Er zijn geen twee gelijke urnen. De Rainbow kent drie formaten met een inhoud naar keuze van ca. 1, 2 en 3,5 liter. De glazen urn heeft aan de onderzijde een vulopening voor het plaatsen van de asbestemming. Dit is doorgaans geen moeilijke handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland

De Rainbow urn wordt aan onderzijde afgesloten met een eenvoudig sluitplaatje, aanvullend kunt u deze urn (optioneel) plaatsen op een sokkel van natuursteen.

Kleuren:
De glaskleuren voor onze glasrelieken zijn eindeloos. Voor het maken van een kleurkeuze is een kleurenkaart beschikbaar.
Zie hiervoor Tabblad Extra informatie
 

D E T A I L S
rainbow small Ø ca. 15cm / 1000ml €325
rainbow medium Ø ca. 18cm / 2000ml €415
rainbow large Ø ca. 20cm / 3500ml €500

klantenservice Gedenkartikelen  - bel 0113 - 28 83 87

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.


Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

Transparante kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Opaque kleuren

Urn Rainbow in drie formaten leverbaar heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn Rainbow in drie formaten leverbaar

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items