opc_loader

Menu

Urn Maja in kristalglas (drie formaten)

Artikelnr: db-urn-glas-maja

Maja urn van glas met rond deksel

Deze Maja urn wordt in opdracht vervaardigd door een Nederlandse glasblazer. Een uniek gevormde urn, leverbaar in verschillende formaten met inhoud. De vulopening voor het plaatsen van de asbestemming is aan de bovenzijde aangebracht en afgesloten met een glazen dop. Elk exemplaar is uniek en vrij uit de hand gevormd van glas. De Maja kent een levertijd van ca. 6 weken.

Formaat urn

350,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
glas
Inhoud
naar keuze
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
naar keuze

Urn Maja van glas leverbaar in drie formaten.

De Maja is een eigen creatie van onze meester glasblazer. De urn wordt vrij uit de hand gevormd, dat betekend dat elk exemplaar uniek is. Er zijn geen twee gelijke urnen. De Maja kent drie formaten met een inhoud naar keuze van ca. 1, 2 en 3,5 liter. De glazen urn heeft aan de bovenzijde een vulopening voor het plaatsen van de asbestemming. Dit is doorgaans geen moeilijke handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. De Maja urn kent verschilllende kleurpatronen en texturen naar keuze, hierdoor is elke Maja urn uniek.

Keuze voor Transparant glas of Opaak glas:
- Transparant: de crematie-as is zichtbaar door het glas heen, hierbij zijn meerdere kleuren mogelijk.
- Opaak: de cremate-as is alleen zichtbaar welke aan de oppervlakte ligt.
U kunt uw keuze eenvoudig opgeven tijdens uw bestelling , heeft u kleur vragen, belt u ons gerust.
 

D E T A I L S
small H=14cm x 18cm / 1000ml €350
medium H=16cm x 22cm / 2000ml €440
large H=18cm x 27cm / 3500ml €525

klantenservice Gedenkartikelen  - bel 0113 - 28 83 87

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.


Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

Transparante kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Opaque kleuren

Urn Maja in kristalglas (drie formaten) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn Maja in kristalglas (drie formaten)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items