opc_loader

Menu

Urn Zwerfkei in drie formaten leverbaar

Artikelnr: db-urn-glas-zwerfkei

Zwerfkei Urn van glas

Deze zwerfkei urn wordt in opdracht vervaardigd door een Nederlandse glasblazer. Een uniek gevormde urn, leverbaar in verschillende formaten en inhoud. De vulopening voor het plaatsen van de asbestemming is aan de onderzijde aangebracht. Elk exemplaar is uniek en vrij uit de hand gevormd van glas met een benadering van het formaat. De Zwerfkei heeft een levertijd van ca. 6 weken.

Formaat urn

350,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
glas
Inhoud
naar keuze
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten

Urn Zwerfkei van glas leverbaar in drie formaten.

De Zwerfkei is een eigen creatie van onze meester glasblazer. De urn wordt vrij uit de hand gevormd, dat betekend dat elk exemplaar uniek is. Er zijn geen twee gelijke urnen. De Zwerfkei kent drie formaten met een inhoud naar keuze van ca. 1, 2 en 3,5 liter. De glazen urn heeft aan de onderzijde een vulopening voor het plaatsen van de asbestemming. Dit is doorgaans geen moeilijke handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland.

De Zwerfkei urn wordt aan onderzijde afgesloten met een eenvoudig sluitplaatje, aanvullend kunt u deze urn (optioneel) plaatsen op een sokkel van natuursteen.

Kleuren:
De glaskleuren voor onze glasrelieken zijn eindeloos. Voor het maken van een kleurkeuze is een kleurenkaart beschikbaar.
Zie hiervoor Tabblad Extra informatie
 

D E T A I L S
zwerfkei small 1000ml €350
zwerfkei medium 2000ml €435
zwerfkei large 3500ml €520

klantenservice Gedenkartikelen  - bel 0113 - 28 83 87

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.


Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

Transparante kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Opaque kleuren

Urn Zwerfkei in drie formaten leverbaar heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn Zwerfkei in drie formaten leverbaar

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items