opc_loader

Menu

Glasreliek Helix met deeltjes crematie-as (drie formaten)

Artikelnr: glasreliek-trn-helix

Glasreliek Traan: Helix

De Helix is een glasreliek van glas vervaardigd. In het glas wordt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De Helix is leverbaar in drie formaten bij Gedenkartikelen Zeeland. Er zijn verschillende kleuren mogelijk welke verwerkt worden door de glasblazer in het glasreliek. Wij zijn u graag van dienst met advies.

Glasreliek formaat

Kleurkeuze 1

Kleurkeuze 2

185,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
glas
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
naar keuze

Glasreliek en gedenkteken: Helix.

Dit glasreliek wordt op bestelling vervaardigd. Dit gedenkteken van glas wordt vrij uit de hand gevormdde hand door Nederlandse glasblazer. Dit maakt elk exemplaar uniek. De Helix is leverbaar in die verschillende formaten. Tijdens de vervaardiging van dit glasreliek wordt door de glasblazer een kleine hoeveelheid crematie-as toegevoegd aan het vloeibare glas. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De crematie-as wordt verwerkt in het glasobject en geeft een fraaie krul in dit gedenkteken. Een klein beetje crematie-as kunt u met een aangetekende PostNL zending aan ons beschikbaar stellen. Op verzoek kunnen wij toesturen een speciale envelop zodat u deze (aangetekend) aan ons kunt retourneren. U kunt ook langskomen in onze showroom in Zeeland.

Wij zijn u graag van dienst om u te adviseren voor een mooie keuze.

Overdracht crematie-as:
U kunt dit persoonlijk overhandigen in onze showroom of met PostNL (aangetekend) opsturen. Zie aanvullende informatie hieronder bij Tabblad Extra informatie

Keuze voor Transparant glas of Opaak glas:
- Transparant: de crematie-as is zichtbaar door het glas heen, hierbij zijn meerdere kleuren mogelijk.
- Opaak: de cremate-as is alleen zichtbaar welke aan de oppervlakte ligt.
U kunt uw keuze eenvoudig opgeven tijdens uw bestelling , heeft u kleur vragen, belt u ons gerust.
 

D E T A I L S
helix small Ø ca. 6x9cm €185
helix medium Ø ca. 9x12cm €210
helix large Ø ca. 10x16cm €235

klantenservice Gedenkartikelen  - bel 0113 - 28 83 87

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.


Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

Transparante kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Opaque kleuren

Glasreliek Helix met deeltjes crematie-as (drie formaten) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glasreliek Helix met deeltjes crematie-as (drie formaten)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: