opc_loader

Menu

Ring in zilver met open askamer in vierkante onyx steen

Artikelnr: U028

Ring met open askamer in onyx steen

Zilveren ring met open askamer aan de bovenzijde. Deze ring heeft een vierkante Onyxsteen waarin een kleine askamer. Hierbij is crematie-as gemengd met Resin en uitgehard met UV-licht. De ring kent helaas een beperkt aantal ringmaten, leverbaar voor 169 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

169,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 10mm
Materiaal
925 sterling zilver + Onyx
Inhoud
symbolisch

Ring met open askamer in vierkante onyx steen.

Deze zilveren ring heeft een Open askamer aan de bovenzijde. De crematie-as wordt aangebracht in een kader van de Onyxsteen. Speciale hars is hierbij door de edelsmid gemengd met een kleine hoeveelheid crematie-as en uitgehard met UV-licht. Het resultaat is een prachtige, glad afgewerkte inhoud van de askamer met zichtbare deeltjes crematie-as

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal 925 zilver
breedte small 10mm
ringmaten 19 t/m 21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ring in zilver met open askamer in vierkante onyx steen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver met open askamer in vierkante onyx steen
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver met open askamer in vierkante onyx steen