opc_loader

Menu

Titanium ring met ruw en glad gedeelte en ronde askamer tussenin

Artikelnr: R209

Titanium ring met ruw en glad gedeelte

Ring in Titanium 9mm breed met een ruw en glad afgewerkt deel. De askamer bevindt zich rondom deze 2 delen en zichtbaar als een smalle ring. De ring is Mat afgewerkt en leverbaar in de gangbare ringmaten vanaf 275 Euro

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

275,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 9mm
Materiaal
titanium
Inhoud
symbolisch

Titanium ring met ruw en glad gedeelte met Open askamer in de spleet.

Deze Titanium ring heeft een Open askamer geplaatst tussen het ruw en glad afgewerkte titanium. De crematie-as wordt aangebracht in deze spleet en rondom zichtbaar op deze ring. Speciale hars is hierbij door de edelsmid gemengd met een kleine hoeveelheid crematie-as en uitgehard met UV-licht. Het resultaat is een prachtige en glad afgewerkte inhoud van askamer met zichtbare deeltjes crematie-as

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal titanium
breedte 9mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Titanium ring met ruw en glad gedeelte en ronde askamer tussenin heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Titanium ring met ruw en glad gedeelte en ronde askamer tussenin
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Titanium ring met ruw en glad gedeelte en ronde askamer tussenin