opc_loader

Menu

Mastaba Motor Tank urn in keramiek met 4 kleuropties (4000ml)

Artikelnr: KU124

Tank urn van keramiek in 4 kleuren leverbaar. Een bijzondere urn als aandenken aan uw dierbaren. De urn heeft een ruime inhoud van 4000ml en bestemd voor plaatsing binnenshuis.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Kleur opties

499,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
4000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
H=20cm

Motortank urn van keramiek in 4 kleuren leverbaar (H=20cm).

Keramiek is een veel gebruikte materiaalsoort om urnen mee te vervaardigen. Speciaal geselecteerde ingrediënten worden gemixt tot een keramische werkbare massa. Met deze klei geven de kunstenaars vorm aan de urn, welke vervolgens bedekt wordt met verschillende kleuren emaille. Het eindresultaat is een uniek product, voorzien van een kleurrijk karakter. De keramische urnen worden na het bakken met een persoonlijke hand voorzien van verschillende kleuren emaille en een beschermende glazuurlaag. Na het aanbrengen van deze lagen wordt de urn opnieuw gebakken op een hogere temperatuur. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle urnencollectie. Deze urn wordt aan de onderzijde afgesloten met een keramiek dekseltje.

Graveren van naam en/of datum:
Deze tank urn van keramiek is geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, houdt u rekening met extra levertijd, het gravering wordt gedaan door vakmensen. 
Prijsindicatie op nacalculatie: vanaf 60 Euro.

De urn is ontworpen door Mastaba keramiek, deze keramiek urn is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis:
 

D E T A I L S
formaat  H=20cm
inhoud 4000ml

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Mastaba Motor Tank urn in keramiek met 4 kleuropties (4000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Mastaba Motor Tank urn in keramiek met 4 kleuropties (4000ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Mastaba Motor Tank urn in keramiek met 4 kleuropties (4000ml)