opc_loader

Menu

Design urn in blauw keramiek met gouden hart (3800ml)

Artikelnr: UTP46-blauw

Design urn met gouden hart, een mooi en nieuw model urn van keramiek met een blauwe kleur.  Deze urn heeft een ruime inhoud van 3800ml en is hoog 30cm. De urn is geschikt voor een complete asbestemming en wordt aan de onderzijde afgesloten met een dekseltje. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

279,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
21x30cm
Materiaal
keramiek
Inhoud
3800ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt

Keramiek design urn in blauw met hart in goudkleur.

Een nieuw model urn bij Gedenkartikelen in een mooie blauwe kleur. Deze keramiek urn heeft een gouden Hart wat past bij de herinnering aan uw dierbaren. De urn is hoog 30cm en heeft een ruime inhoudsmaat van 3800ml. Dat maakt de urn geschikt voor een asbestemming van een volwassene van ongeveer 115kg. Deze urn is ook leverbaar in de kleur grijs met een hartje in zilverkleur.

De urn staat stevig op een vlakke onderzijde wat tevens de opening is van de urn, de onderzijde heeft een keramiek deksel waarmee de urn wordt afgesloten. Dit dekseltje dient gelijmd te worden zodat de asbestemming voor eeuwig wordt afgesloten.

Gravering:
Deze keramiek urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, houdt u rekening met extra levertijd, het gravering wordt gedaan door zeer vakkundige mensen en niet bij een schoenmaker. Prijsindicatie: vanaf 50 Euro.
 

D E T A I L S
formaat urn 21x30cm
inhoud 3800ml
materiaal keramiek

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Design urn in blauw keramiek met gouden hart (3800ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Design urn in blauw keramiek met gouden hart (3800ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Design urn in blauw keramiek met gouden hart (3800ml)