opc_loader

Menu

Mastaba Helm urn in keramiek met 4 kleuropties (5000ml)

Artikelnr: KU123

Helm urn van keramiek in 4 kleuren leverbaar. Een bijzondere urn als aandenken aan uw dierbaren. De helm heeft een ruime inhoud van 5000ml en bestemd voor plaatsing binnenshuis.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Kleur opties

549,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Inhoud
5000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
H=23cm
Materiaal
keramiek

Design urn Helm van keramiek in 4 kleuren leverbaar (H=23cm).

Keramiek is een veel gebruikte materiaalsoort om urnen mee te vervaardigen. Speciaal geselecteerde ingrediënten worden gemixt tot een keramische werkbare massa. Met deze klei geven de kunstenaars vorm aan de urn, welke vervolgens bedekt wordt met verschillende kleuren emaille. Het eindresultaat is een uniek product, voorzien van een kleurrijk karakter. De keramische urnen worden na het bakken met een persoonlijke hand voorzien van verschillende kleuren emaille en een beschermende glazuurlaag. Na het aanbrengen van deze lagen wordt de urn opnieuw gebakken op een hogere temperatuur. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle urnencollectie. Deze urn wordt aan de onderzijde afgesloten met een keramiek dekseltje.

Graveren van naam en/of datum:
Deze keramiek urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, houdt u rekening met extra levertijd, het gravering wordt gedaan door zeer vakkundige mensen. 
Prijsindicatie op nacalculatie: vanaf 60 Euro.

De urn is ontworpen door Mastaba keramiek en uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis:
 

D E T A I L S
formaat  H=23cm
inhoud 5000ml

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Mastaba Helm urn in keramiek met 4 kleuropties (5000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Mastaba Helm urn in keramiek met 4 kleuropties (5000ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: