opc_loader

Menu

Urn met lichtroze kalksteenstructuur (4500ml)

Artikelnr: 21450

Urn met steenstructuur. Een mooie en natuurvriendelijke urn met een lichtroze ondegrond. De urn is gemaakt van Biopolymeer, een natuurvriendelijke grondstof. De urn is prima geschikt voor plaatsing binnenshuis of in de grond buitenshuis. Na verloop van tijd zal deze urn met inhoud worden opgenomen in de aarde. 

125,00 87,50
U bespaart: 30%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd op aanvraag
Materiaal
Biopolymeer
Inhoud
4500ml
Formaat
H=26cm

Natuurvriendelijke urn met lichtroze ondergrond en steenstructuur.

Deze urn heeft een lichtroze ondergrond en een kalksteen structuur. De inhoud van natuurvriendelijke urn is 4500ml, met deze inhoud is de urn geschikt voor de asbestemming van personen tot ongeveer 135kg

De urn is gemaakt van Biopolymeer, dit materiaal is natuurvriendelijk en geschikt voor plaatsing binnenshuis. Echter weest u voorzichting met water !  Daarnaast is deze natuurvriendelijke urn ook geschikt voor plaatsing in de aarde. Door gebruik van natuur vriendelijke materialen geeft dit geen belasting voor het milieu. Uw aankoop is een bewuste keuze.
Na verloop van jaren, en onder invloed van weersomstandigheden en regenwater, wordt de urn en de inhoud opgenomen in de grond.

Het is mogelijk om deze design urnen binnnenshuis te plaatsen, in een droge omgeving zonder weersinvloeden vindt er geen afbraak plaats.
 

D E T A I L S
inhoud 4500ml
formaat H=26cm / Ø=19cm

Urn met lichtroze kalksteenstructuur (4500ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn met lichtroze kalksteenstructuur (4500ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: