opc_loader

Menu

Roos mini urn in bronskleur van Terrybear (5ml)

Artikelnr: TB2750

Roos mini urn Bronze, een mooi gevormde roos met een verborgen askamer in de knop. Door de bescheiden omvang neemt deze Terrybear mini urn een onopvallende plaats in zonder de nadruk op een gedenkteken. In de bloemknop van deze asroos is plaats voor een kleine hoeveelheid crematie-as. De urn is +/- 34cm lang. Op één rozenblaadje is plaats voor een kleine inscriptie bijvoorbeel een naam met datum.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

90,00 72,00
U bespaart: 20%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
34cm
Materiaal
messing

Asroos mini urn bronskleurig.

Deze kleine (mini) urn is als een roos vormgegeven kleine urnen worden ook Keepsakes genoemd. Zij worden traditioneel overhandigd aan familieleden om zo de crematie-as van uw dierbare te verdelen onder de nabestanden. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan geplaatst worden in de knop van deze asroos. De lengte van deze roos is +/- 34cm. De knop van de roos heeft dezelfde kleur als de steel.

Op één van de rozenblaadjes is een inscriptie mogelijk, bijvoorbeeld een datum en een naam. Neemt u gerust contact op met Gedenk Idee om de mogelijkheden te bespreken om van deze Terrybear asroos een mooie herinnering te maken aan uw dierbare. Het aanbrengen van een gravering wordt gedaan door een gespecialiseerde vakman, houdt u daarom rekening met een extra levertijd van ongeveer 2 weken. De (optionele) graveerkosten voor deze roos urn bedraagt 45 Euro. 

Deze asroos in bronskleur is ons laatste (showroom) exemplaar, helaas zonder doos, deze is niet meer beschikbaar.
 

D E T A I L S
lengte roos +/- 34cm
inhoud 5ml

Roos mini urn in bronskleur van Terrybear (5ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Roos mini urn in bronskleur van Terrybear (5ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: