opc_loader

Menu

urn in crème-wit parelmoer met Hart kristallen (5000ml)

Artikelnr: 26701

Urn met Hart kristallen. Een mooie en natuurvriendelijke urn in creme-wit parelmoer. De urn is gemaakt van Biopolymeer, een natuurvriendelijke grondstof. De urn is prima geschikt voor plaatsing binnenshuis of in de grond buitenshuis. Na verloop van tijd zal deze urn met inhoud worden opgenomen in de aarde. 

195,00 117,00
U bespaart: 40%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Formaat
H=27cm
Materiaal
Biopolymeer
Inhoud
5000ml

Natuurvriendelijke urn in creme-wit parelmoer met kristallen.

Deze urn heeft een parelmoer ondergrond met daarbij een mooi hart ingelegd door kristallen. De inhoud van natuurvriendelijke urn is 5000ml, met deze inhoud is de urn geschikt voor de asbestemming van personen tot ongeveer 140kg

De urn is gemaakt van Biopolymeer, dit materiaal is natuurvriendelijk en geschikt voor plaatsing binnenshuis. Echter weest u voorzichting met water !  Daarnaast is deze natuurvriendelijke urn ook geschikt voor plaatsing in de aarde. Door gebruik van natuur vriendelijke materialen geeft dit geen belasting voor het milieu. Uw aankoop is een bewuste keuze.
Na verloop van jaren, en onder invloed van weersomstandigheden en regenwater, wordt de urn en de inhoud opgenomen in de grond.

Het is mogelijk om deze design urnen binnnenshuis te plaatsen, in een droge omgeving zonder weersinvloeden vindt er geen afbraak plaats.
 

D E T A I L S
inhoud 5000ml
formaat H=27cm / Ø=21cm

urn in crème-wit parelmoer met Hart kristallen (5000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
urn in crème-wit parelmoer met Hart kristallen (5000ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor urn in crème-wit parelmoer met Hart kristallen (5000ml)

Laatst bekeken items