opc_loader

Menu

Hondje op sokkel 13x18cm van natuursteen met tekstkader

Artikelnr: B84/GR Hond

Hond kindermonumentje in natuursteen

Een kindermonument van natuursteen met een tekstkader aan de onderzijde. Dit gedenkmonumentje meet 13x18m waarbij het hondje is geplaatst op een sokkeltje van natuursteen. Op het hondje past een mooie bescheiden tekst, maar dit kan ook (optioneel) gegraveerd worden in de sokkel. De tekstkleur is naar keuze in Antraciet, Grijs, Wit of Zilver.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Tekst op kindermonument

115,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
13x18cm

Glasmonument Hond 13x18cm op natuursteen sokkel

Een uniek en persoonlijk kindermonumentje met een blanco plekje voor een eigen tekst. Het hondenmonument meet 13x18cm en is decoratief in natuursteen uitgesneden en geplaatst op een sokkeltje van donker natuursteen. Op het hondje, onder zijn beide voetjes, is een tekstkader voor een kleine tekst.

Optioneel is uw persoonlijke tekst:
U kunt een tekst ingeven in het tekstveld tijdens de bestelling. Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp met prijsopgaaf voor deze gravure. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt dit lastig om passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken met een persoonlijke tekst duurt ongeveer 15 werkdagen na akkoord van het ontwerp.
Let op, er zijn vele mogelijkheden voor een tekstontwerp, zo ook de plaatsing van de tekst op het hondje of , indien gewenst , op de sokkel.
Prijsopgaaf voor deze tekst gravering volgt samen met het ontwerp (indicatie vanaf 50 Euro).
 

D E T A I L S
formaat 13x18cm
materiaal natuursteen

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Hondje op sokkel 13x18cm van natuursteen met tekstkader heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hondje op sokkel 13x18cm van natuursteen met tekstkader

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: