opc_loader

Menu

Glasmonument Hond 13x18cm op sokkel met tekstkader

Artikelnr: B84/GL Hond

Beer kindermonumentje: glas met natuursteen

Een kindermonument van glas met een tekstkader aan de onderzijde. Dit gedenkmonumentje meet 13x18m waarbij het hondje is geplaatst op een sokkeltje van natuursteen. Op het hondje van glas past een mooie bescheiden tekst, maar dit kan ook (optioneel) gegraveerd worden in de sokkel. De tekstkleur voor op de hondje is naar keuze in Antraciet, Grijs, Wit of Zilver. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Tekst op kindermonument

115,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
13x18cm
Materiaal
glas + natuursteen

Glasmonument Hond 13x18cm op natuursteen sokkel.

Een uniek en persoonlijk kindermonumentje met een blanco plekje voor een eigen tekst. Het Hondenglas meet 13x18cm en is decoratief in glas uitgesneden en geplaatst op een sokkeltje van donker natuursteen. Op het hondje, onder zijn voetjes, is een tekstkader voor een kleine tekst in het glas of sokkel.

Optioneel is uw persoonlijke tekst:
U kunt een tekst ingeven in het tekstveld tijdens de bestelling. Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp met prijsopgaaf voor deze gravure. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt dit lastig om passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken met een persoonlijke tekst duurt ongeveer 15 werkdagen na akkoord van het ontwerp.
Let op, er zijn vele mogelijkheden voor een tekstontwerp, zo ook de plaatsing van de tekst op het hondje of , indien gewenst , op de sokkel.
Prijsopgaaf voor deze tekst gravering volgt samen met het ontwerp (indicatie vanaf 50 Euro).
 

D E T A I L S
formaat 13x18cm
materiaal glas + natuursteen

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Glasmonument Hond 13x18cm op sokkel met tekstkader heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glasmonument Hond 13x18cm op sokkel met tekstkader

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: