opc_loader

Menu

Glasmonument Beer op de Maan 18x24cm op aluminium voetjes met tekstkader

Artikelnr: B84/GL Maan

Beertje op de Maan kindermonumentje

Beer op de Maan van glas met een tekstkader aan de onderzijde. Dit gedenkmonumentje meet 18x24cm waarbij het gedenkglas geplaatst is op 2 steuntjes van aluminium (optioneel is ook een sokkeltje van natuursteen mogelijk). Onder de Maan past een mooie bescheiden tekst, de tekstkleur voor dit glasmonumentje is naar keuze in Antraciet, Grijs, Wit of Zilver.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Tekst op kindermonument

115,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
glas + aluminium
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
18x24cm

Glasmonument Beer op de Maan 18x24cm op 2 steuntjes.

Een uniek en persoonlijk glasmonumentje met een blanco plekje voor een eigen tekst. Het Beer-op-de-Maan glas meet 18x24cm en is decoratief in glas uitgesneden en geplaatst op twee steuntjes van aluminium.Optioneel is een plaatsing op een sokkeltje van natuursteen ook mogelijk (meerprijs). Op het glasmonument, onder de Maan, is een tekstkader voor een kleine tekst in het glas.

Optioneel is uw persoonlijke tekst:
U kunt een tekst ingeven in het tekstveld tijdens de bestelling. Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp met prijsopgaaf voor deze gravure. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt dit lastig om passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken met een persoonlijke tekst duurt ongeveer 15 werkdagen na akkoord van het ontwerp.
Let op, er zijn vele mogelijkheden voor een tekstontwerp, zo ook de plaatsing van de tekst op de Beer of , indien gewenst , op een optionele sokkel.
Prijsopgaaf voor deze tekst gravering volgt samen met het ontwerp (indicatie vanaf 50 Euro).
 

D E T A I L S
formaat 18x24cm
materiaal glas + aluminium

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Glasmonument Beer op de Maan 18x24cm op aluminium voetjes met tekstkader heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glasmonument Beer op de Maan 18x24cm op aluminium voetjes met tekstkader

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: