opc_loader

Menu

Ring in zilver 3mm breed met gesloten askamer + zirkonia

Artikelnr: M001zk

Ring in zilver 3mm breed met Gesloten askamer + zirkonia

Zilveren ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad. Deze ring is breed 3mm en leverbaar vanaf 175 bij Gedenkartikelen Zeeland.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

175,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 3mm

Ring in zilver 3mm breed met Gesloten askamer + zirkonia.

Deze zilveren ring is breed 3mm en heeft een gesloten askamer. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen in de zilveren ring.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor met kleine showoom in Zeeland , of u stuurt ons toe een kleine hoeveelheid met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende, neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Zirkonia
Deze zilveren heeft een Pave gezette zirkonia. Optioneel is deze ring ook levebraar met een Diamant, Robijn of een Saffier.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag
     
D E T A I L S
materiaal 925 zilver + zirkonia
breedte ring 3mm
dikte ring boven 2.5mm
dikte ring onder 1.5mm
zirkonia 1x
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ring in zilver 3mm breed met gesloten askamer + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver 3mm breed met gesloten askamer + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver 3mm breed met gesloten askamer + zirkonia