opc_loader

Menu

Gedenksteen 20x15cm: Nooit meer hier, maar altijd bij ons

Artikelnr: A192D

Gedenksteen Rozen in kader en tekst: Nooit meer hier maar altijd bij ons. Deze gedenksteen met achtersteun heeft een mooie voorbeeld tekst maar kan ook voorzien worden van uw eigen persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een mooi gedicht of een herkenbare uitspraak van uw dierbaren. Deze gedenkstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en tekstkleur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

95,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
20x15cm
Materiaal
natuursteen

Gedenksteen 20x15cm | Rozen in kader.

Nooit meer hier, maar altijd bij ons

Een mooie gedenksteen leverbaar in 6 kleuren natuursteen. Deze gedenksteen met Rozen in kader heeft een symbolische tekst, een eigen tekst is natuurlijk ook mogelijk. De inkleuring van de gegraveerde letters en kader is mogelijk in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, dit kent een meerprijs afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie  (+/- 50 Euro).

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst opgeven in het tekstveld bij het afronden van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk voor een indruk. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na akkoord van de proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Gedenksteen 20x15cm: Nooit meer hier, maar altijd bij ons heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen 20x15cm: Nooit meer hier, maar altijd bij ons
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen 20x15cm: Nooit meer hier, maar altijd bij ons