opc_loader

Menu

Druppelhanger in Turquoise glas met zilver ophangoog

Artikelnr: D07

Druppelhanger in Turquoisekleurig glas. Deze glazen druppel met deeltjes crematie-as is verwerkt aan een zilveren hanger . Het oog van deze hanger heeft een binnendoorsnede van ca. 5mm. Indien gewenst kan de hanger ook in 14k geelgoud afgewerkt worden.

Glaskleuren hangers

139,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
glas + zilver
Inhoud
symbolisch
Formaat
hanger ca. 36x12x12 mm

Druppelhanger met deeltjes crematie-as in Turquoise kleurig glas.

De glasdruppel is verwerkt aan een sterling zilveren hanger en afgewerkt met sterling onderdelen. Het oog van de hanger heeft een binnendoorsnede van ca. 5 mm. Deze hanger is geschikt om de as van 1 of meerdere personen in te verwerken. Bij as van meerdere personen wordt het crematie-as gemengd alvorens te verwerken. De as wordt tijdens het vloeibaar maken van het glas tussen twee laagjes glas verwerkt, wat een leuk spiraaleffect geeft.

Deze gedenksieraden worden in opdracht voor u vervaardigd en zijn elk uniek. Indien gewenst kan de hanger ook in 14k geelgoud afgewerkt worden.

Voor de vervaardiging van deze turquoise druppelhanger is een theelepeltje crematie-as voldoende. Neemt u contact op met onze Klantenservice hoe u het beste een kleine hoeveelheid ons kunt toekomen, natuurlijk kunt u ook langskomen op ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

Afmeting Druppelhanger:

  • glasdruppel ca. 18x12x12mm / hanger ca. 36x12x12mm

Kleuren
Onze druppelhangers zijn leverbaar in vele kleuren, uw kleurkeuze kunt u opgeven in het bestelmenu.

Bijpassend collier
Een mooi en bijpassend collier in zilver is leverbaar bij Gedenkartikelen Zeeland in verschillende lengtes en dikte, bekijkt u ons assortiment op: Armbanden en coliers.kleurenkaartklantenservice Gedenkartikelen  - bel 0113 - 28 83 87

Druppelhanger in Turquoise glas met zilver ophangoog heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppelhanger in Turquoise glas met zilver ophangoog

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: