opc_loader

Menu

Armband Castor in zilver met askamer en 1x zirkonia

Artikelnr: D049zk

Armband Castor in zilver met schroefdopje + 1x zirkonia

Deze armband is gemaakt van Sterling zilver, Sterling zilver heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver en herkenbaar aan een stempel 925. De Castor heeft een schroefdop opening, het plaatsen van een kleine hoeveelheid crematie-as is eenvoudig, indien gewenst doen wij dat graag voor u.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Tekstgravure

265,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 6mm

Armband Castor in zilver met askamer + 1x zirkonia.

Deze armband is 6mm breed en gedecoreerd met een zirkonia, de zilveren armband is een gedenksieraad vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze zilveren armband Castor.

De Castor is een  massieve stijve armband (62mm) met jasseron kettinkje en karabijnhaakje, de armband is Mat afgewerkt.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltje is voldoende. Wij adviseren een aangetekende postzending, zo weet u zeker dat deze waardevolle inhoud correct wordt aangeboden bij Gedenkartikelen. Langskomen op ons kantoor in Zeeland is natuurlijk ook mogelijk, maakt u hiervoor graag tijdig een afspraak.

Polsmaat
Deze stijve armband is enkel leverbaar in maat 62, doorgaans worden deze armbanden ruim om de pols gedragen. Neemt u gerust contact op met uw polsmaat voor een goed advies.

Zirkonia
De Castor heeft 1x een zirkonia , optioneel is een diamant ook mogelijk.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
formaat breedte 6mm
materiaal Sterling zilver

contactinformatie Gedenkartikelen

Armband Castor in zilver met askamer en 1x zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Armband Castor in zilver met askamer en 1x zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Armband Castor in zilver met askamer en 1x zirkonia