opc_loader

Menu

Fotolijst met Wit vierkant kader 20x20cm + rvs asbuisje

Artikelnr: S48SK1/A20

Fotolijst met wit kader + asbuisje / mini urn

Fotokader voor portretfoto met een zilverkleurig asbuisje van rvs staal voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. Het fotoformaat van dit vierkante witte kader meet 20x20cm en is met een glazen plaat afgeschermd. Levering exclusief PostNL op uw adres in Nederland vanaf 60 Euro

Afvulset fotokader

60,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
hout + glas + rvs
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
20x20cm

Fotolijst met Wit kader + rvs asbuisje / mini urn in zilverkleur.

Dit fotokader is gemaakt van hout en voorzien van een kleine askamer. De askamer is een zilverkleurig asbuisje van edelstaal en bevestigd aan de onderzijde van het fotokader, dit asbuisje is geschikt voor een kleine symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. In dit fotokader is plaats voor een foto met een formaat van 20x20cm.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.

Afvulsetje
Optioneel kunt u kiezen voor een afvulsetje, dit setje maakt het u eenvoudig om het asbuisje te vullen met een beetje crematie-as. Het setje is meerdere keren bruikbaar en ook geschikt voor onze gedenksieraden.
 

D E T A I L S
materiaal glas + rvs + hout
fotoformaat 20x20cm

Fotolijst met Wit vierkant kader 20x20cm + rvs asbuisje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fotolijst met Wit vierkant kader 20x20cm + rvs asbuisje
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fotolijst met Wit vierkant kader 20x20cm + rvs asbuisje