opc_loader

Menu

Armband in 2mm 14k geelgoud met askamer achter Smaragd

Artikelnr: AD-d053

Armband in geelgoud met askamer achter edelsteen

Deze armband is vervaardig van 14k geelgoud en heeft een dichte askamer achter de edelsteen. De armband is 2mm breed en heeft een mooie smaragd 8x4mm. De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht, dit is niet zichtbaar bij het dragen van de armband.

Afwerking

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

1.249,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Formaat (2)
smaragd 8x4mm
Materiaal
14k geelgoud
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
armband is 2mm

Armband in 14k geelgoud met askamer achter de smaragd.

Deze stijve armband is gemaakt van geelgoud. Een askamer is onzichtbaar aangebracht achter de (synthetische) smaragd van 8x4mm. Deze crematie-as is niet zichtbaar, deze is afgesloten in een askamertje. U kunt deze armband niet zelf vullen, onze edelsmid doet dat ook graag voor u en verzegeld daarna de askamer.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltje is voldoende. Wij adviseren een aangetekende postzending, zo weet u zeker dat deze waardevolle inhoud correct wordt aangeboden bij Gedenkartikelen. Langskomen op ons kantoor in Zeeland is natuurlijk ook mogelijk, maakt u hiervoor graag tijdig een afspraak.

Polsmaat
De edelmid maakt de schakelarmband voor u op maat. Het opmeten van een polsmaat is niet moeilijk, het opmeten van je pols gaat het makkelijkst met behulp van een flexibele meetlint uit de box met naai-garnituren. Kijk voor aanvullende informatie voor de juiste lengte op: Polsmaat opmeten.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

  • Deze armband is ook leverbaar in Sterling zilver, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
smaragd 8x4mm
armband 2mm dik

contactinformatie Gedenkartikelen

Armband in 2mm 14k geelgoud met askamer achter Smaragd heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Armband in 2mm 14k geelgoud met askamer achter Smaragd
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Armband in 2mm 14k geelgoud met askamer achter Smaragd