opc_loader

Menu

Fototegel 13x13cm met asbuisje in houten steun

Artikelnr: FP-tegel-asbuisje

Fototegel met houten steun en asbuisje. Een stijlvolle herinnering voor in huis is dit fotoportret vereeuwigd op keramiek. Het tegelformaat is 13x13cm en full colour. Deze wordt schuin geplaatst in de houten steun van Beukenhout. Een persoonlijke tekst in het fotokeramiek is (optioneel) mogelijk, informeer naar de vele mogelijkheden bij Wouter van Gedenkartikelen Zeeland. Levering - compleet - vanaf 125 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotokeramiek achtergrond

Porselein ornament achtergrond

125,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek + hout + rvs
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
formaat keramiek 13x13cm

Keramiek fotoportret 13x13cm op houten voet met asbuisje.

Een stijlvolle herinnering in huis

Uw dierbare foto op keramiek vereeuwigd, schuin geplaatst op een houten voetstuk met een asbuisje. Het keramiek meet 13x13cm, uw foto wordt in het keramiek gebakken volgens een duurzaam proces waarbij keramische toner in de glazuurlaag wordt versmolten. Hierdoor zitten de kleurpigmenten gevangen en kunnen deze onmogelijk nog vervagen. Optioneel is het mogelijk om de persoon te plaatsen op een willekeurige achtergrond, ook kunnen twee verschillende personen worden gecombineerd.

Het houten steuntje is van hout met daarom de kleine mini urn / asbuisje van edelstaal, dit asbuisje kunt u voorzien van een beetje crematie-as, een haarlok of een stukje kleding.

Achtergronden
Met achtergrond, bedoelen we het steunbeeld van de opmaak. Dit beeld kan een standaard afbeelding zijn die u hier kan kiezen. Maar dit kan ook een eigen afbeelding zijn die een weerspiegeling is van de overleden man/vrouw zijn of haar hobby's, beroep, omgeving. Voor een uitvergroting, zie tabblad Extra informatie op deze pagina.

De foto kunt u eenvoudig uploaden bij het plaatsen van de bestelling of toezenden per e-mail. Na ontvangst van uw foto wordt deze - indien gewenst - professioneel geretoucheerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij oude foto's (paspoort) vlekken of vouwlijnen te retoucheren. Dit vindt plaats in goed overleg met u.
 

D E T A I L S
formaat 13x13cm (keramiek)
steun beukenhout

contactinformatie

achtergronden fotokeramiek

Fototegel 13x13cm met asbuisje in houten steun heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fototegel 13x13cm met asbuisje in houten steun
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fototegel 13x13cm met asbuisje in houten steun