opc_loader

Menu

Fotoplaat porselein 15x20cm inclusief RVS steun

Artikelnr: Fotoplaat+steun

Fotoplaat met eigen tekst en foto op duurzaam porselein. Door tekst en een unieke achtergrond op één porseleindrager te combineren kunnen wij een uiterst duurzaam en personaliseerbaar produkt aanbieden. Het fotoportret is naar keuze in een Ovaal, Vierkant of Vrijstaand geplaats. De fotoplaat wordt gemonteerd geleverd inclusief RVS steuntje.

  • UV-bestendig en kleurvast
  • Gratis ontwerp

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Achtergrond Fotoplaat

Kader Fotoplaat

Lettertypes Fotokeramiek

189,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek + RVS
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
15x20cm

Fotoplaat 15x20cm inclusief RVS steun.

Onze keramiek foto's hebben een duurzaam karakter met optimale UV-bestendigheid en grote kleurvastheid

Fotoplaat + RVS steun,

Deze Fotoplaat is geheel naar wens op te maken, Een portretfoto in een Rechthoek of Ovaal met een plaatsing links of rechts op de fotoplaat. Een vrije indeling is ook mogelijk, bijvoorbeeld een mooie achtergrond en een persoonlijke tekst. Als achtergrond kunt u een mooie foto aanleveren uit uw eigen collectie. Deze foto kunt u eenvoudig uploaden bij het plaatsen van uw bestelling.

Porseleinfoto's staan tientallen jaren buiten in weer en wind, door de vakmanschap van onze keramiste garanderen wij een hoge kwaliteit en 25 jaar garantie op kleurvastheid. Met deze fotoplaatjes stellen we de nabestaanden in staat om tekst en beeld te combineren tot één unieke herinnering, op maat van de overledene. Een laatste rustplaats moet uniek zijn, en net zo uniek als de persoon bij leven was. Door middel van deze porseleinen fotoplaatjes kunnen we de degelijkheid van 'fotokeramiek' combineren met een frisse opmaak, op maat van de klant.

Door tekst en beeld op deze manier te combineren op één gedenkplaatje bespaart u tijd, geld en ruimte. Het fotoplaatje is snel leverbaar en neemt weinig plaats in bij het gedenkmonument waardoor er voor de nabestaanden meer plaats ontstaat om bloemen of andere herinneringen na te laten. De plaat hoeft ook niet meer gegraveerd te worden.

Lettertypes
Om de keuze overzichtelijk te houden hebben we een selectie gemaakt uit een 20-tal lettertypes. Elk van hen verscheiden genoeg om op zich speciaal te zijn. Andere lettertypes of eigen handschrift op aanvraag. Voor een uitvergroting, zie tabblad Extra informatie op deze pagina.

Achtergronden
Met achtergrond, bedoelen we het steunbeeld van de opmaak. Dit beeld kan een standaard afbeelding zijn die u hier kan kiezen. Maar dit kan ook een eigen afbeelding zijn die een weerspiegeling is van de overleden man/vrouw zijn of haar hobby's, beroep, omgeving. Voor een uitvergroting, zie tabblad Extra informatie op deze pagina.

Na ontvangst van tekst, portretfoto en gewenste achtergrond maken wij voor u een voorbeeld. Eventuele correcties of kleine aanpassingen kunnen daarna worden toegepast.
 

D E T A I L S
fotoplaat 15x20cm
levering inclusief steun

klantenservice Gedenkartikelen Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Achtergronden fotokeramiek

lettertypes fotokeramiek

Fotoplaat porselein 15x20cm inclusief RVS steun heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fotoplaat porselein 15x20cm inclusief RVS steun
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fotoplaat porselein 15x20cm inclusief RVS steun