opc_loader

Menu

Fotokeramiek Perkamentrol Vredesduif + foto en tekst

Artikelnr: FKP16x29

Fotokeramiek Perkament, dit keramiek met vredesduif heeft de vorm van een perkamentrol met formaat van 16x29cm. Uw dierbare foto en een persoonlijke tekst kunt u opgeven welke worden verwerkt in een ontwerp. Het perkament is geschikt voor plaatsing buitenshuis op een gedenksteen of grafmonument.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Perkament Lettertypes

275,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
16x29cm

Fotokeramiek Perkament met vredesduif 16x29cm.

Een persoonlijk gedenkteken van keramiek met fotoportret en uw eigen tekst. Dit perkament met een vredesduif is handgeschilderd, een uniek fotokeramiek met formaat is 16x29cm. Het keramiek is slijt- en kleurvast en UV-bestendig, met deze hoogwaardige kenmerken is het gedenkteken heel geschikt voor plaatsing buitenshuis voor op een grafmonument of bij het columbarium. U kunt kiezen uit verschillende modellen.

De foto kunt u ons digitaal toezenden , opsturen met PostNL (aangetekend) of u komt langs voor afgifte op ons kantoor in Zeeland. Uw foto wordt ongeschonden aan u geretourneerd. Eventuele (schoonheids) correcties zijn mogelijk, bijvoorbeeld het vrijstaand maken van de persoon, dat wil zeggen dat de achtergrond op de foto wordt verwijdert of deze wordt vervangen voor een neutrale achtergrond.

Het fotokeramiek is gemaakt voor bevestiging aan een staande wand of gedenksteen. Het heeft een vlakke achterzijde en geschikt voor een lijmverbinding. 

Werkwijze:
Voor het verwerken van uw bestelling ontvangen wij graag een foto en tekst. Deze kunt u beide up-loaden bij het plaatsen van uw bestelling samen met uw persoonlijke gegevens. Na ontvangst verzorgen wij voor u een ontwerp. Bij akkoord van het ontwerp/drukproef wordt het fotokeramiek door de keramiste vervaardigd. De levertijd is hierbij ongeveer 15 werkdagen (= 3 weken).
 

D E T A I L S
formaat 16x29cm
materiaal keramiek

klantenservice Gedenkartikelen Zeeland - bel 0113 - 288387


Lettertypes voor perkamentrol

lettertypes perkamentrol

Fotokeramiek Perkamentrol Vredesduif + foto en tekst heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fotokeramiek Perkamentrol Vredesduif + foto en tekst
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fotokeramiek Perkamentrol Vredesduif + foto en tekst