opc_loader

Menu

Fotoblok gedenksteen 8x11x8cm inclusief fotokeramiek

Artikelnr: FB-8x11x8cm

Fotoblok combinatie van natuursteen 8x11x8cm

Dit fotoblok is geschikt voor plaatsing buitenshuis, bij een gedenkteken of monument. Het fotoblok is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en heeft een schuine helling. Het keramiek meet 10x6,5cm en is vorstbestendig gelijmd op het fotoblok van natuursteen. 

  • UV-bestendig en kleurvast
  • Gratis ontwerp

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Achtergrond Fotoplaat

Lettertypes Fotokeramiek

Natuursteen kleuren

179,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
12x12x2/4cm

Gedenksteen fotoblok 8x11x8cm + fotoportret in kleur.

Een mooi tegeltje van hoogwaardig keramiek vervaardigd met een afbeelding van uw dierbare. Dit keramiek blijft vele jaren mooi en is UV-bestendig. Een foto bij een gedenkteken geeft een tastbare en toegevoegde waarde en zorgt voor een persoonlijk grafmonument. De foto kunt u digitaal aanleveren (uploaden via ons bestelsysteem), opsturen met PostNL (aangetekend) of u komt langs in onze kleine showroom en uitvaartwinkel in Zeeland. Uw foto wordt ongeschonden aan u geretourneerd. Indien gewenst kunnen wij kleine aanpassingen of schoonheidscorrecties toepassen.

Het keramiek is slijt- en kleurvast en UV-bestendig, met deze hoogwaardige kenmerken is het gedenkteken heel geschikt voor plaatsing buitenshuis voor op een grafmonument of bij het columbarium. Het fotoblok is gemaakt van natuursteen en leverbaar in verschillende kleuren. Dit fotoblokje heeft een schuine presentatie waardoor het stevig staat op de grond, mede door het gewicht van 1900gram.

Lettertypes
Om de keuze overzichtelijk te houden hebben we een selectie gemaakt uit een 20-tal lettertypes. Elk van hen verscheiden genoeg om op zich speciaal te zijn. Voor een uitvergroting, zie tabblad Extra informatie op deze pagina. Andere lettertypes of eigen handschrift op aanvraag.

Achtergronden
Met achtergrond doelen wij op het steunbeeld van de opmaak. Dit beeld kan een standaard afbeelding zijn uit de collectie van 12 voorbeelden. Dit kan evenwel ook een eigen afbeelding zijn, die een weerspiegeling vormt van de overledene, zijn of haar hobby's, zijn of haar beroep, zijn of haar omgeving, In dit voorbeeld ziet u achtergrond FP11
 

D E T A I L S
formaat fotoblok 8x11x8cm
formaat fotokeramiek 10x6,5cm

Er zijn vele kleuren mogelijk, dit in combinatie met het grafmonument.
Let op, kleuren op het scherm kunnen afwijken van het origineel.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Achtegronden fotokeramiek

lettertypes voor fotokeramiek

Fotoblok gedenksteen 8x11x8cm inclusief fotokeramiek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fotoblok gedenksteen 8x11x8cm inclusief fotokeramiek
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fotoblok gedenksteen 8x11x8cm inclusief fotokeramiek