opc_loader

Menu

Fotoblok gedenksteen Kubus 9x9cm inclusief fotokeramiek

Artikelnr: FB-kubus

Fotoblok 9x9x9cm + fotokeramiek

Dit fotoblok is geschikt voor plaatsing buitenshuis, bij een gedenkteken of monument. Deze kubus is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en staat schuin op een afgevlakt voetje. Het keramiek 8x8cm is vorstbestendig gelijmd op de kubus van natuursteen. 

  • UV-bestendig en kleurvast
  • Gratis ontwerp

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Achtergrond Fotoplaat

Lettertypes Fotokeramiek

Natuursteen kleuren

179,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
9x9x9cm

Gedenksteen fotoblok 9x9x9cm + fotoportret in kleur.

Een mooi tegeltje van hoogwaardig keramiek vervaardigd met een afbeelding van uw dierbare. Dit keramiek blijft vele jaren mooi en is UV-bestendig. Een foto op een gedenkteken geeft een tastbare en toegevoegde waarde en zorgt voor een persoonlijk grafmonument. De foto kunt u digitaal aanleveren (uploaden via ons bestelsysteem), opsturen met PostNL (aangetekend) of u komt langs in onze kleine showroom en uitvaartwinkel in Zeeland. Uw foto wordt ongeschonden aan u geretourneerd. Indien gewenst kunnen wij kleine aanpassingen of schoonheidscorrecties toepassen.

Het keramiek is slijt- en kleurvast en UV bestendig, met deze hoogwaardige kenmerken is het gedenkteken heel geschikt voor plaatsing buitenshuis voor op een grafmonument of bij het columbarium. Het fotoblok is gemaakt van natuursteen en leverbaar in verschillende kleuren, deze kleuren staan onderaan deze pagina.

Een kleine tekst op het keramiek is mogelijk, de beschikbare ruimte is echter bescheiden. Denkt u hierbij aan een naam en/of een datum.

Achtergronden
Met achtergrond doelen wij op het steunbeeld van de opmaak. Dit beeld kan een standaard afbeelding zijn uit de collectie van 12 voorbeelden. Dit kan evenwel ook een eigen afbeelding zijn, die een weerspiegeling vormt van de overledene, zijn of haar hobby's, zijn of haar beroep, zijn of haar omgeving danwel de achtergrond op de door u aangeleverde foto. Neem gerust contact op bij vragen.
 

D E T A I L S
formaat fotoblok 9x9x9cm
formaat fotokeramiek 9x9cm

Er zijn vele kleuren mogelijk, dit in combinatie met het grafmonument.
Let op, kleuren op het scherm kunnen afwijken van het origineel.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Achtergronden fotokeramiek

lettertypes voor fotokeramiek

Fotoblok gedenksteen Kubus 9x9cm inclusief fotokeramiek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fotoblok gedenksteen Kubus 9x9cm inclusief fotokeramiek
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fotoblok gedenksteen Kubus 9x9cm inclusief fotokeramiek