opc_loader

Menu

Grafmonument portretfoto op keramiek: Ovaal

Artikelnr: FK-Ovaal

Grafmonument foto op keramiek: Ovaal

Een foto van uw dierbare vereeuwigd op duurzaam keramiek. Dit foto keramiek is UV-bestendig en kleurvast, daardoor is dit fotokeramiek geschikt voor plaatsing buitenshuis, op een grafmonument, een gedenksteen of columbarium. Deze Ovaal is leverbaar in verschillende formaten en afwerkingen zoals een vergulde goud-of zilverkleurige rand.

  • UV-bestendig en kleurvast
  • Gratis ontwerp

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotokeramiek achtergrond

fotokeramiek afwerking

Fotokeramiek Ovaal

85,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
naar keuze

Fotoportret Ovaal op duurzaam keramiek.

Een mooi tegeltje van hoogwaardig keramiek vervaardigd met een afbeelding van uw dierbare vereeuwigd. Dit keramiek blijft vele jaren mooi en is UV-bestendig. Een foto op een gedenkteken geeft een tastbare en toegevoegde waarde en zorgt voor een persoonlijk grafmonument. De foto kunt u digitaal aanleveren, opsturen met PostNL (aangetekend) of u komt langs in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland. Uw foto wordt ongeschonden aan u geretourneerd. Indien gewenst kunnen wij kleine aanpassingen of schoonheidscorrecties toepassen.

Het keramiek is slijt- en kleurvast en UV-bestendig, met deze hoogwaardige kenmerken is het gedenkteken heel geschikt voor plaatsing buitenshuis voor op een grafmonument of bij het columbarium. U kunt kiezen uit verschillende formaten (meerprijs) en naar voorkeur een afwerking met een zilveren of gouden rand.

Achtergrond van persoon op de foto  
Het is goed mogelijk de foto van uw dierbare te bewerken naar uw persoonlijke wens, denkt u hierbij aan het wegwerken van de aanwezige achtergrond voor een vrijstaande projectie. Ook kan de achtergrond worden vervangen voor Neutraal (zoals in het paspoort), een wolkenlucht of een strandfoto. Kijk voor mogelijkheden bij het tabblad Extra Informatie op deze pagina.

Retoucheren van de foto 
Het samenvoegen van twee personen van verschillende foto's is mogelijk. Zo ook het aanpassen van de achtergrond, het wijzigen van kleding of het verwijderen van lichtflitsen en stempels op de foto. Neemt u contact op met Gedenkartikelen Zeeland voor uw persoonlijke wensen of afwijkende formaten dan geboden.

Afwerking Ovaal fotokeramiek

klantenservice Gedenkartikelen Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Keuze voor achtergrond met neutrale kleur

Keuze voor achtergrond: Natuur

Grafmonument portretfoto op keramiek: Ovaal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Grafmonument portretfoto op keramiek: Ovaal
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Grafmonument portretfoto op keramiek: Ovaal