opc_loader

Menu

Urn edelstaal Creme-Wit met tekstband (3600ml)

Artikelnr: UH7666-TN2

Urn van hoogwaardig edelstaal met tekstband. Deze urn is uitgevoerd in creme-wit en leverbaar in twee formaten en twee verschillende tekstbanden. De inhoud van deze edelstalen urn voor plaatsing binnenshuis is ongeveer 3600ml met een hoogte van 24cm. De levering op uw adres in Nederland is inclusief PostNL verzendkosten voor 129 Euro.

129,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
H=24cm / Ø=16cm
Materiaal
edelstaal
Inhoud
3600ml

Urn van edelstaal Creme-Wit met tekstband (3600ml).

Deze urn is vervaardigd van hoogwaardig edelstaal met een tekstband: Voor ons blijf je hier, diep in ons hart. De kleur van de urn is creme-wit en de tekstband heeft een styrandachtergrond met een hart. De urn van edelstaal is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis. Een urn van edelstaal is een betaalbaar alternatief voor de doorgaans vele en dure modellen, deze urn van edelstaal blijft lang mooi en wordt geleverd op uw adres in Nederland door PostNL voor 129 Euro inclusief verzendkosten met PostNL in Nederland. 

De inhoud van deze metalen urn is ca. 3600ml , dit is doorgaans voldoende voor de asbestemming van personen met een gewicht tot 100 kg. Het overzetten van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst.
 

D E T A I L S
materiaal edelstaal
formaat Ø=16cm
hoogte H=24cm

In3 gespreid betalen

In3 gespreid betalen bij Gedenk Idee,
uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

Urn edelstaal Creme-Wit met tekstband (3600ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn edelstaal Creme-Wit met tekstband (3600ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: