opc_loader

Menu

Glasmonument 23x18cm met speelgoed: Aan ons lief kindje

Artikelnr: A45/K2

Aan ons lief kindje

Een monumentje met kinderthema van glas vervaardigd met een tekening met speelgoed. Dit gedenkteken meet 23x18cm en geplaatst op 2 aluminium steuntjes (sokkel van natuursteen op aanvraag). De getoonde tekst is een voorbeeld, u kunt ook uw eigen tekst samenstellen. De levertijd van deze kleine gedenkmonumentjes is ongeveer 15 werkdagen na akkoord proefdruk.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

109,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
glas + aluminium
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
23x18cm

Glasmonument met speelgoed tekening op 2 aluminium voetjes.

Aan ons lief kindje

Een uniek en persoonlijk glasmonument met een voorbeeld tekst. Het glas meet 23x18cm en schuin geplaatst tussen twee aluminium steuntjes. In dit assortiment tonen wij verschillende mooie teksten en plaatjes zoals een beer, pop, hondje en speelgoed, u kunt echter ook u eigen tekst opgeven die past bij uw herinnering. Uw eigen tekst of gedicht kunt u aan ons doorgeven zodat wij voor u een voorbeeld kunnen maken. Een uniek ontwerp heeft een kleine meerprijs maar kent een grote toegevoegde waarde.

Heeft u zelf een mooie tekst ? 
U kunt uw persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld bij het plaatsen van uw bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een productvoorbeeld hoe dit eruit komt te zien. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken duurt ca. 15 werkdagen na akkoord proefdruk.
 

D E T A I L S
formaat 23x18cm
materiaal glas + aluminium

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Glasmonument 23x18cm met speelgoed: Aan ons lief kindje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glasmonument 23x18cm met speelgoed: Aan ons lief kindje

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: