opc_loader

Menu

Biologische urn Cuarzo van strandzand vervaardigd

Artikelnr: BU304

De Cuarzo is volledig opgebouwd uit zandstrand en gebonden met plantaardige materialen. De bol-urn is met zijn natuurlijke karakter uitermate geschikt om te begraven, om zo de as weer terug te geven aan de aarde. De Cuarzo is derhalve tevens geschikt om te water te laten. Voor bij het water adviseren wij een branding of een strekdam, de Cuarzo zinkt direct bij een waterplaatsing.

Formaat urn

160,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
zand
Inhoud
700 / 3000ml
Formaat
naar keuze

Biologische urn Cuarzo van strandzand en plantenextracten vervaardigd (700 / 3000ml).

Alle bio-urnen worden met de hand vervaardigd uit natuurlijk organische materialen, waardoor deze volledig biologisch afbreekbaar zijn. De producent gebruikt enkel grondstoffen afkomstig vanuit een plantaardige of minerale oorsprong. Zodoende kan de as op een symbolische en milieuvriendelijke manier terug worden toevertrouwt aan de natuur.

De Cuarzo is volledig opgebouwd uit strandzand en gebonden met plantaardige materialen. De urn is met zijn natuurlijke karakter uitermate geschikt om te begraven, om zo de as weer terug te geven aan de aarde. De Cuarzo is derhalve tevens geschikt om te water te laten.
 

D E T A I L S
medium 14cm 700ml
large 20cm 3000ml

contactinformatie Gedenkartikelen

Biologische urn Cuarzo van strandzand vervaardigd heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biologische urn Cuarzo van strandzand vervaardigd
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Biologische urn Cuarzo van strandzand vervaardigd