opc_loader

Menu

Biologische urn Samsara van zand vervaardigd

Artikelnr: BU302

De Samsara is volledig opgebouwd uit zand en gebonden met plantaardige materialen. De urn is met zijn natuurlijke karakter uitermate geschikt om te begraven, om zo de as weer terug te geven aan de aarde. De Samsara is derhalve tevens geschikt om te water te laten. Voor bij het water adviseren wij een branding of een strekdam, de Samsara urn zinkt direct bij een waterplaatsing.

Formaat urn

160,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
zand
Inhoud
700 /3000ml
Formaat
naar keuze

Biologische urn van zand vervaardigd (700 / 3000ml).

Deze biologische urn Samsara is gemaakt van zand en andere natuurlijke materialen. Deze bolvormige urn is 100% biologisch afbreekbaar en oplosbaar. Het model is speciaal ontwikkeld voor het verstrooien van de crematie-as op zee of binnenwateren, het is aanbevelenswaardig om deze urn in de branding of op een strekdam te leggen. Zodra de urn in kontact komt met water valt deze langzaam uiteen, de crematie-as komt hierbij vanzelf vrij. De Samsara is een zand urn welke compleet oplosbaar is. De urn is speciaal ontwikkeld voor het verstrooien van as op zee of begraven op het land.

De Samsara is volledig opgebouwd uit zand en gebonden met plantaardige materialen. De urn is met zijn natuurlijke karakter uitermate geschikt om te begraven, om zo de as weer terug te geven aan de aarde. De Samsara is derhalve tevens geschikt om te water te laten.
 

D E T A I L S
medium 14cm 700ml
large 20cm 3000ml

contactinformatie Gedenkartikelen

Biologische urn Samsara van zand vervaardigd heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biologische urn Samsara van zand vervaardigd
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Biologische urn Samsara van zand vervaardigd