opc_loader

Menu

Urn met waxinehouder in gepolijst satijn aluminium: Lily

Artikelnr: BW2575

De Lily is een ronde urn in zilverkleur met waxinehouder van glas. Deze aluminium urnen zijn ontworpen door beeldend kunstenaar Suzanne Bohncke. De mooi vorm gegeven Lily is hoog 55mm en heeft een kleine askamer van ca. 50ml. Lelies staan symbool voor vrouwelijkheid, liefde en zuiverheid.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst op urn

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
aluminium
Inhoud
50ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=55mm / Ø =135mm

Design mini urn met waxine 55mm hoog: Lily.

Deze waxinelichthouder Lily is rond gevormd, de afwerking is aluminum satijn gepolijst met zwart poedercoat. In het ronde voetje is verborgen een kleine askamer voor een symbolische inhoud van ongeveer 50ml. Dit kan kan netjes worden geplaatst in een meegeleverd fluwelen zakje. Bij deze Lily is de houder van glas voor de waxine verzonken.

Deze design urnen zijn ontworpen door Suzanne Bohncke en worden elk met de hand gemaakt. De aluminium houder in zilverkleur in combinatie met zwart is 55mm hoog. De binnenzijde is hol en geschikt voor een kleine hoeveelheid crematie-as. Bij gebruik in huis is deze kaarshouder onherkenbaar als urn.

Een persoonlijk inscriptie is mooie aanvulling bij elk gedenkteken, bijvoorbeeld een naam en/of een datum. Op verzoek kunnen wij u hiervoor een prijs offreren. De kosten zijn mede afhankelijk van aantal plaatsen van gravering (voor- en achterzijde) en hoeveelheid tekst. De gravering moet perfect zijn en wordt uitsluitend verricht door een gespecialiseerd bedrijf met een levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Er zijn verschillende lettertypes mogelijk:

lettertypes

D E T A I L S
formaat Ø=135mm
hoogte H=55mm

contactinformatie Gedenkartikelen

Urn met waxinehouder in gepolijst satijn aluminium: Lily heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn met waxinehouder in gepolijst satijn aluminium: Lily
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn met waxinehouder in gepolijst satijn aluminium: Lily