opc_loader

Menu

Urn met waxinehouder met Koninklijk glaasje King I

Artikelnr: BW2572

Waxinelichthouder King, een moderne waxinelichthouder ontworpen door Suzanne Bohncke. Deze kleine ronde urn is van metaal vervaardigd met een horizontale polijsting. De urn is geschikt voor een kleine hoeveelheid crematie-as, een fluwelen zakje wordt bijgeleverd welke onder de golvende glazen houder van blanc glas eenvoudig kan worden geplaatst.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst op urn

65,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Vaak uit voorraad leverbaar
Formaat
H=120mm
Materiaal
metaal + glas
Inhoud
50ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt

Urn met waxinelichthouder King met golvend blanc glas.

De waxinelichthouder King is rond gevormd, de afwerking is een horizontale polijsting. Een klein fluwelen zakje is bijgeleverd voor het plaatsen van een beetje crematie-as, een haarlok of een stukje kleding als aandenken van uw dierbare. De King is leverbaar in drie varianten, zo kent deze King een horizontale polijsting van het metaal.In de houder past een gangbaar rond waxinelichtje.

Een mooie aanvulling op dit gedenkteken is een persoonlijke inscriptie op de waxinelichthouder, bijvoorbeeld een naam en/of een datum. Op verzoek kunnen wij u hiervoor een prijs offreren. De kosten zijn mede afhankelijk van de plaats van gravering en het aantal letters. Een gravering is niet eenvoudig op het ronde oppervlak en wordt verricht door een gespecialiseerd bedrijf en kent een levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Er zijn verschillende lettertypes mogelijk:

lettertypes

D E T A I L S
inhoud ca. 50ml
hoogte H=120mm

contactinformatie Gedenkartikelen

Urn met waxinehouder met Koninklijk glaasje King I heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn met waxinehouder met Koninklijk glaasje King I

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: