opc_loader

Menu

Druppel urn 19cm in Gold-Green: Infinity Hart (260ml)

Artikelnr: U01M-GG-INFH

Glasdruppel urn met Infinity Hart

Een druppel in Gold-Green glas, rondom gezandstraald met afbeelding van een Hartje. Deze druppel urn is 19cm hoog, de inhoud is ca. 260ml. De urn is eenvoudig te voorzien van crematie-as van uw dierbare door een kleine opening aan de onderzijde.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Glaskleur druppel

Graveertekst

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Inhoud
260ml
Formaat
19cm
Materiaal
glas

Druppel urn van glas Gold-Green met transparant Infinity Hart.

Een nieuwe dieren urnen collectie waarbij de urn rondom is gezandstraald. De uitsnede is hierbij een symbolische Hartje met een Infinity. De askamer is semi transparant. Dat wil zeggen dat de inhoud deels zichtbaar is door de tekening van het hartje en infinity. Deze uitsnede wordt door vakmensen met de hand aangebracht op de druppel urn van glas. De druppel is hoog 19cm, de inhoud van de askamer is ca. 260ml. Deze druppel urn is leverbaar in verschillende formaten en inhoud bij Gedenkartikelen Zeeland.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit druppel as-gedenkornament is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Gold-Green, Opaque Nature en Opaque Turquoise. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand  vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.

De urnen collectie maakt deel uit van de Eeuwige Roos, Gedenkartikelen Zeeland is erkend dealer, wij zijn u graag van dienst met het maken van een keuze voor een mooie urn voor de crematie-as van uw dierbaren.

Optioneel kunnen wij ook een (korte) naam graveren op de druppel urn.
 

D E T A I L S
hoogte H=19cm
inhoud 260ml

contactinformatie Gedenkartikelen

Druppel urn 19cm in Gold-Green: Infinity Hart (260ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn 19cm in Gold-Green: Infinity Hart (260ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: